Mikä BisnesPro on?

BisnesPro on sivusto, josta löytyy ratkaisu eri kokoisten ja eri aloilla toimivien yritysten yrityskoulutus- ja -valmennustarpeisiin – olitpa sitten yksityisyrittäjä tai töissä isossa pörssiyrityksessä.

BisnesPron asiantuntijapalvelussa on mukana käytännön liike-elämässä pätevyytensä ja osaamisensa hankkineita ammattilaisia, jotka auttavat yritystä kehittymään, kasvamaan ja viemään läpi haastaviakin muutosvaiheita. Lisäksi löydät ratkaisun ja avun erilaisiin yritysten omiin tapahtumiin ja sekä esim. messuille osallistumiseen.

BisnesPron asiantuntijapalvelusta löydät ratkaisun mm. seuraaville liike-elämän osa-alueille:
– asennevalmennukset ja -koulutukset
– Internet-sivujen rakentaminen ja ylläpito
– kirjanpito- ja verotusasiat
– käännöspalvelut yrityksille
– liikejuridiikka ja sopimusasiat
– logistiikka
– mainostoimistopalvelut
– markkinointiviestintä
– myyntivalmennukset ja -koulutukset
– seminaaripuheenvuorot ja esitykset yritysten omiin tilaisuuksiin
– tavaramerkkiasiat sekä tuote- ja tavaramerkkien suojaaminen
– tietotekniikka- ja tietoturvaratkaisut sekä pilvipalvelut
– tuonti- ja vientikonsultointi
– turvallisuusratkaisut yrityksen avainhenkilöille sekä henkilöstön turvallisuusvalmennus ja -koulutus
– yritystapahtumien tapahtumatekniset ratkaisut
– äänituotantopalvelut (radio- ja TV-mainokset, äänikirjat, yritys- ja tuotevideot jne.)

Kenelle BisnesPro on tarkoitettu?

BisnesPro auttaa kaiken kokoisia ja kaikilla eri aloilla toimivia yrityksiä – yksityisyrittäjistä kansainvälisiin konserneihin. Ja apu löytyy lähes varmasti kaikkiin yrityksen tarvitsemiin tarpeisiin, ongelmiin ja haasteisiin.
BisnesPron blogikirjoitukset ovat kaikkien nähtävillä ja luettavissa.

Miten BisnesPro voi auttaa juuri Sinua?

Ota meihin yhteyttä tai täytä yhteydenottolomake, jotta voimme olla yhteydessä Sinuun. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa neuvottelemalla löydämme parhaan ratkaisun juuri Sinun yrityksesi tai edustamasi yrityksen tarpeisiin – olipa Sinulla tarve, ongelma tai haaste, johon haluat löytää parhaan mahdollisen ratkaisun.