Tietävätkö asiakkaasi ja mahdolliset asiakkaasi, miten Sinä voit auttaa heitä tekemään parempaa tulosta, ja menestymään paremmin kovenevassa kilpailussa?

Onko Sinulla jotain kerrottavaa ja annettavaa BisnesPron lukijoille ja asiakkaille?

BisnesPro on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n alla toimivien paikallisten nuorkauppakamareiden jäsenten, senaattorien, kunniajäsenten sekä säätiöjäsenten yhteinen blogialusta ja sisältömarkkinointipalvelu, sekä koulutusten ja valmennusten tarjontakanava B2B-yrityksille.

Nuorkauppakamarin jäsenenä, senaattorina, kunniajäsenenä tai säätiöjäsenenä:

  • Voit julkaista blogikirjoituksia omalta osaamis- ja ammattialueeltasi, ja ottaa kantaa ajankohtaisiin asioihin, ja samalla tuoda esiin omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.
  • BisnesPro on helppokäyttöinen WordPress-pohjainen blogi, jolloin julkaiseminen on helppoa.

BisnesPro.fi on mahdollisuus juuri Sinulle, jolla on tietoa ja osaamista, joista muut voivat hyötyä, ja joiden avulla voit tavoittaa jopa täysin uusia asiakkaita ja kohderyhmiä.

  • Vakuuta ja luo asiakassuhde palvelumme käyttäjiin kertomalla osaamisestasi, tuotteistasi ja palveluistasi
  • Päätä itse tai sovi meidän kanssamme millaista sisältöä julkaiset ja kuinka usein – lukijoiden tavoittamisen lisäksi jokainen artikkelisi parantaa sijoitustasi Google-hauissa

Monipuolisen sisällön kautta tavoitamme paljon potentiaalisia asiakkaita, ja saamme kustannustehokkaasti viestimme kaikkien kiinnostuneiden nähtäville.  

Lisätietoja BisnesPro-palvelusta saat:

Tartu tilaisuuteen lisätä kiinnostavuuttasi ja tunnettuuttasi uuden BisnesPro-palvelun avulla, ja samalla saat tilaisuuden tarjota osaamistasi yritysasiakkaillemme. 

Palvelun käyttö on maksutonta edellä mainittujen nuorkauppakamaristatuksen omaaville henkilöille.

Voit päättää palvelun milloin tahansa ilmoittamalla siitä sähköpostitse tai puhelimitse.

Halutessasi voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, jonka jälkeen olemme yhdeydessä sinuun.

Blogin ylläpitäjä varaa oikeuden poistaa tekstit ja kommentit, jotka eivät liity aihealueeseen tai ovat hyvän maun vastaisia.